Skip to main content

Behandelingspakketten

Ontdek de voordelen van De Blessure Specialist behandelingspakketten!
Wanneer je meer dan drie behandelingen nodig hebt, bieden deze pakketten een uitstekende oplossing. Niet alleen zorgen ze voor continuïteit in je behandeling, maar ze kunnen ook voordeliger zijn dan het opnemen van fysiotherapie in je zorgverzekering.

Daarnaast adviseert De Blessure Specialist preventieve behandelingen om de 4 à 6 weken, nadat je uit behandeling bent. Ook voor deze preventieve behandelingen bieden de pakketten voordelen.

De Blessure Specialist pakketten zijn ontworpen om jou de beste zorg te bieden tegen een betaalbare prijs. Door te kiezen voor een pakket, ben je verzekerd van de benodigde behandelingen gedurende een jaar. Bovendien kun je de behandelingen delen met huisgenoten, wat het nog voordeliger maakt. Zo profiteren jullie allemaal van hoogwaardige zorg, afgestemd op jullie individuele behoeften.

Met De Blessure Specialist pakketten hoef je je geen zorgen te maken over de kosten en ben je verzekerd van de beste zorg die je verdient. Neem vandaag nog contact op om te ontdekken welk pakket het beste bij jou past!

Pakketten_van_De_Blessure_Specialist

Faqs:

1. Wat zijn de voordelen van De Blessure Specialist behandelingspakketten?
De Blessure Specialist pakketten bieden niet alleen continuïteit in behandeling, maar kunnen ook voordeliger zijn dan het opnemen van fysiotherapie in je zorgverzekering. Bovendien adviseren we preventieve behandelingen om de 4 à 6 weken, dit wordt ook gedekt door deze pakketten.

2. Hoe vaak kan ik een behandeling krijgen met een pakket?
De Blessure Specialist pakketten bieden behandelingen gedurende een jaar. Het aantal behandelingen hangt af van het gekozen pakket en je individuele behoeften.

3. Kan ik de behandelingen delen met anderen?
Ja, je kunt de behandelingen delen met huisgenoten, waardoor het nog voordeliger wordt. Zo kunnen jullie allemaal profiteren van hoogwaardige zorg, afgestemd op jullie individuele behoeften.

4. Zijn De Blessure Specialist pakketten alleen geschikt voor blessurebehandelingen?
Nee, naast blessurebehandelingen bieden De Blessure Specialist pakketten ook voordelen voor preventieve behandelingen. Daarnaast kunnen ze ook worden ingezet voor sportmassages, sportmanipulatie (kraken), het volgen van het 21 dagen programma.

5. Zijn De Blessure Specialist pakketten geschikt als ik geen fysiotherapie in mijn zorgverzekering heb?Ja, als je geen fysiotherapie in je zorgverzekering hebt, zijn De Blessure Specialist pakketten ook een voordeel. Ze bieden hoogwaardige zorg tegen een betaalbare prijs, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de kosten.

Raadpleeg de voorwaarden voor meer informatie.

Ontdek vandaag nog de voordelen van De Blessure Specialist behandelingspakketten! Neem contact op om te ontdekken welk pakket het beste bij jou past en geniet van hoogwaardige zorg tegen een betaalbare prijs. 

Close Menu

De Blessurespecialist
Werfweg 1 – nr. 22
8243PG, Lelystad – Bedrijventerrein Noordersluis