Skip to main content

Als het om de gezondheid van werknemers gaat, is preventie de sleutel. De Blessure Specialist weet dat fysieke over- en onderbelasting bij veel bedrijven in Nederland een groot probleem is en biedt bedrijven een effectieve manier om de gezondheid van werknemers te verbeteren, klachten te verminderen en ziekteverzuim te voorkomen.

De blessure specialist

Preventie behandeling door De Blessure Specialist kan in het bedrijfsleven een belangrijk hulpmiddel zijn voor zowel werknemers als werkgevers. Hier zijn enkele redenen waarom:

  1. Verhoogt productiviteit: Werknemers die fysiek fit zijn, hebben minder kans op blessures en kunnen daardoor efficiënter werken. Dit resulteert in hogere productiviteit en minder uitval door ziekte.
  2. Bevordert welzijn van werknemers: Preventieve behandelingen kunnen bijdragen aan het algehele welzijn van werknemers. Het kan stress verminderen, de slaapkwaliteit verbeteren, en het immuunsysteem versterken, wat kan leiden tot gelukkigere en meer tevreden werknemers.
  3. Vermindert ziekteverzuim: Door preventieve maatregelen te nemen om blessures te voorkomen, kunnen bedrijven het ziekteverzuim verminderen. Dit kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen voor het bedrijf.
  4. Verbetert retentie: Werknemers die zich gewaardeerd en verzorgd voelen, zijn meer geneigd om bij een bedrijf te blijven. Het aanbieden van preventieve behandelingen kan dus bijdragen aan het verbeteren van de retentie van werknemers.
  5. Versterkt het bedrijfsimago: Bedrijven die investeren in de gezondheid en het welzijn van hun werknemers, kunnen hun imago als zorgzame werkgever versterken. Dit kan helpen om toptalent aan te trekken en te behouden.

Kortom, preventieve behandeling door De Blessure Specialist kan een waardevolle investering zijn voor bedrijven die het welzijn van hun werknemers serieus nemen.

Door met De Blessure Specialist te investeren in de gezondheid van je werknemers, investeer je ook in de algehele productiviteit en verminder het ziekteverzuim binnen je organisatie – en wij zijn er om ervoor te zorgen dat jullie er allebei goed uitkomen.

Klaar om actie te ondernemen?

Close Menu

De Blessurespecialist
Werfweg 1 – nr. 22
8243PG, Lelystad – Bedrijventerrein Noordersluis