Skip to main content

Met de lente in volle gang kan het voor veel mensen een lastige tijd zijn door hooikoorts. Gelukkig zijn er natuurlijke oplossingen om de symptomen te verminderen. In dit blog gaan we het hebben over de voordelen van TH Support V2 Bee Pollen en lokale rauwe honing tegen hooikoorts.

Inhoudsopgave:

 • Introductie
 • Wat is TH Support V2 Bee Pollen? 
 • Voordelen van TH Support V2 Bee Pollen
 • Waarom zijn bijenpollen goed tegen hooikoorts?
 • Waarom kiezen voor rauwe honing uit je eigen omgeving?
 • Conclusie

Wat is TH Support V2 Bee Pollen?

TH Support V2 Bee Pollen is een voedingssupplement dat gemaakt is van bijenpollen. Bijenpollen worden gemaakt van stuifmeelkorrels die bijen verzamelen en terugbrengen naar de korf. TH Support V2 bevat biologische bijenpollen uit gebieden waar bijen de stuifmeel halen van onbespoten en niet met kunstmest bewerkte gebieden. Hierdoor is de samenstelling zuiverder en natuurlijker.

Voordelen van TH Support V2 Bee Pollen

TH Support V2 Bee Pollen van Fundamentals biedt tal van voordelen voor je gezondheid. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

 • Stimuleert het immuunsysteem
 • Verbetert de weerstand van het organisme
 • Bevat vitaminen, mineralen, enzymen, aminozuren en antioxidanten
 • Licht verteerbare voedingsstoffen uit een pure natuurlijke bron
 • Geschikt voor vegetariërs
 • Zeer geschikt voor sporters

Waarom zijn bijenpollen goed tegen hooikoorts?

Bijenpollen zitten boordevol vitaminen, mineralen, enzymen en aminozuren. Daarnaast bevatten bijenpollen een flinke dosis antioxidanten. De voedingsstoffen in de pollen zijn licht verteerbaar en worden gemakkelijk door het lichaam opgenomen. Bijenpollen stimuleren het immuunsysteem en verhogen de weerstand van het organisme. Hierdoor kan het gebruik van bijenpollen helpen om de symptomen van hooikoorts te verminderen.

Waarom kiezen voor rauwe honing uit je eigen omgeving?

Lokale rauwe honing kan ook helpen om hooikoorts te verminderen. Rauwe honing bevat kleine hoeveelheden pollen van de lokale planten en bloemen. Wanneer je deze lokaal geproduceerde honing eet, kan je lichaam langzaam wennen aan de pollen en hierdoor minder heftig reageren op de allergie.

Daarnaast bevat rauwe honing antibacteriële eigenschappen en kan het helpen om de luchtwegen te verzachten en het immuunsysteem te ondersteunen. Door te kiezen voor biologische en lokale producten ondersteun je niet alleen je eigen gezondheid, maar ook die van de bijen en de lokale producenten.

De imker oogst de honing door de honingraten te verwijderen en te centrifugeren om de honing te scheiden van de was en andere deeltjes. Vervolgens wordt de honing op een minimale manier verwerkt om het zo natuurlijk en gezond mogelijk te houden, zonder verhitting of pasteurisatie. Dit resulteert in een pure en smaakvolle lokale rauwe honing.

Conclusie:

In dit artikel hebben we gezien hoe TH Support V2 Bee Pollen van Fundamentals en rauwe honing uit je eigen omgeving kunnen helpen bij de symptomen van hooikoorts. Bijenpollen en rauwe honing bevatten immers stoffen die het immuunsysteem kunnen ondersteunen en allergische reacties kunnen verminderen. Het is belangrijk om bijenpollen en honing van goede kwaliteit te kiezen, bij voorkeur van biologische en lokale oorsprong.

Als je op zoek bent naar natuurlijke manieren om hooikoortsklachten te verminderen, overweeg dan zeker eens om TH Support V2 Bee Pollen van Fundamentals en rauwe honing uit je eigen omgeving te proberen. Probeer het zelf en ontdek de voordelen van deze natuurlijke remedies tegen hooikoorts!

Close Menu

De Blessurespecialist
Werfweg 1 – nr. 22
8243PG, Lelystad – Bedrijventerrein Noordersluis