Skip to main content

Inhoudsopgave:

  • Wat zijn de meest voorkomende klachten van de lage rug?
  • Wat is Mylogenics en hoe werkt het?
  • Waarom is Mylogenics effectief voor lage rugklachten?
  • Wat zijn de voordelen van Mylogenics bij lage rugklachten?
  • Conclusie

Wat zijn de meest voorkomende klachten van de lage rug?

De meest voorkomende klachten van de lage rug zijn lage rugpijn, spit en hernia. Lage rugpijn is een veelvoorkomende klacht die kan worden veroorzaakt door overbelasting, een slechte houding, langdurig zitten en andere factoren. Spit is een plotselinge, scherpe pijn in de onderrug die wordt veroorzaakt door een verkeerde beweging. Hernia is een uitstulping van de tussenwervelschijf die druk kan uitoefenen op de zenuwen in de lage rug en leiden tot uitstralende pijn in de benen.

Wat is Mylogenics en hoe werkt het?

Met behulp van Mylogenics kunnen disfuncties doelgericht worden behandeld, waardoor het resultaat van de behandeling optimaal wordt. De behandelmethode maakt gebruik van spiertesten, provocatietesten en lengtetesten om de functies van het lichaam te testen. Hierdoor kan de Mylogenics behandelaar snel en effectief de oorzaak van de klachten behandelen.

Waarom is Mylogenics effectief voor lage rugklachten?

Mylogenics is effectief voor lage rugklachten omdat het gericht is op het verhelpen van de spierspanningen die deze klachten veroorzaken. Door de rug- bil- en heupspieren los te maken en te mobiliseren wordt de druk op de wervelkolom en de zenuwen verlicht, waardoor de pijnklachten verminderen of zelfs verdwijnen.

Wat zijn de voordelen van Mylogenics bij lage rugklachten?

  • Het vermindert pijnklachten en verbetert de mobiliteit van de rug.
  • Het kan de noodzaak voor medicatie of operatie verminderen.
  • Het helpt om de oorzaak van de klachten aan te pakken, in plaats van alleen de symptomen te behandelen.
  • Het kan helpen om de houding te verbeteren en toekomstige klachten te voorkomen.

Conclusie:

Lage rugklachten kunnen erg vervelend zijn en kunnen leiden tot langdurige pijn en beperkingen in het dagelijks leven. Gelukkig is Mylogenics een effectieve methode om deze klachten te verhelpen en de mobiliteit en functionaliteit van de rug te verbeteren. Door het verlichten van spierspanningen in de lage rug, kunnen de klachten verminderen en kan verdere schade aan de rug voorkomen worden.

Als je last hebt van lage rugklachten en op zoek bent naar een effectieve behandeling, overweeg dan om Mylogenics te proberen bij De Blessure Specialist. Neem contact op met Marcel en ontdek hoe hij jou kunnen helpen om je rugklachten te verminderen en je levenskwaliteit te verbeteren.

Close Menu

De Blessurespecialist
Werfweg 1 – nr. 22
8243PG, Lelystad – Bedrijventerrein Noordersluis