Skip to main content
Marcel De Massage Expert & De Blessure Specialist - Sportmasseur bij Roparun Team Flevoland

Meer over Roparun

De Roparun is een jaarlijkse estafetteloop van meer dan 500 kilometer normaal van Parijs en Hamburg naar Rotterdam, maar net als vorig jaar wordt de Roparun gehouden in Nederland. Het doel van deze loop is om geld in te zamelen voor mensen met kanker. Het is een prachtig initiatief waar ik graag mijn steentje aan bijdraag. Met mijn ervaring als sportmasseur kan ik het team helpen om de fysieke uitdagingen van de Roparun aan te gaan en hen helpen herstellen tijdens en na hun etappes.

Het geeft me veel voldoening om mijn passie voor massage te kunnen combineren met het steunen van het goede doel. Ik hoop dat ik met mijn bijdrage aan het Roparun Team Flevoland kan helpen om het verschil te maken en zoveel mogelijk geld in te zamelen voor mensen met kanker.

Nieuwe hoofdsponsor

Ook jij kunt helpen!

Wil je het goede doel van Roparun steunen en tegelijkertijd kans maken op mooie prijzen? Koop dan nu een lot! Door het kopen van een lot draag je bij aan het inzamelen van geld voor mensen met kanker en maak je kans op fantastische prijzen.

Elk deelnemend team heeft de verplichting om duizend loten af te nemen, die elk €2,50 kosten. Deze loten kunnen vervolgens worden doorverkocht aan vrienden, familieleden, collega’s of tijdens teamacties. Het totaalbedrag van €2.500,- dat het team hiermee binnenhaalt, wordt opgeteld bij de donatie van het team, waardoor ze nog meer kunnen bijdragen aan het goede doel.

#pandriks #bestinbakeoff #sponsoring #SlooOW #roparun #roparunteamflevoland #hardlopen