Skip to main content
21 dagen programma

Wat is Personal Hormonal Profiling?

Het Personal Hormonal Profiling heeft al meer dan 50.000 mensen geholpen met het bereiken van hun doelen. Het 21 dagen programma zorgt er namelijk voor dat je weer goed in je vel zit en resultaten boekt tijdens het afvallen. Door het unieke Personal Hormonal Profiling programma, zal gewicht verliezen stukken eenvoudiger gaan. 

Het PHP-programma is volledig gericht op het creëren van hormonale balans. Zonder dat je het doorhebt, hebben hormonen namelijk veel invloed op veel verschillende factoren. Denk hierbij aan je eetlust, stofwisseling, je spierkracht en de hoeveelheid vet dat je lichaam opslaat. Hierover lees je later meer. 

Het 21 dagen programma zorgt ervoor dat je gericht bezig gaat met voeding en het trainen van je lichaam. Je hormonen zullen hierdoor weer in balans komen en dit zorgt voor het verminderen of zelfs verdwijnen van klachten. 

Gezondheidsklachten die kunnen worden veroorzaakt door een hormonale disbalans.

Zoals je hebt kunnen lezen, heeft de balans in je hormoonhuishouding veel invloed op je dagelijkse leven. Vaak is een hormonale disbalans de boosdoener van vele klachten. Klachten die kunnen worden veroorzaakt door een disbalans in je hormoonhuishouding zijn met name: 

  • Slaapproblemen
  • Depressieve klachten
  • Gewichtstoename en eetbuien
  • Opgeblazen gevoel 
  • Stemmingswisselingen
  • Huidproblemen (denk hierbij aan acne of eczeem)

Ja, ik schrijf mij in voor het 21 dagen programma!

Close Menu

De Blessurespecialist
Werfweg 1 – nr. 22
8243PG, Lelystad – Bedrijventerrein Noordersluis