Skip to main content
21 dagen programma

Wat is de visie achter Personal Hormonal Profiling?

Langlopende lichaamsprocessen worden allemaal geregeld door je hormonen. De veranderingen die je doormaakt in de puberteit, het ouder worden, groeien; het heeft er allemaal mee te maken. Ook de hoeveelheid vet dat je lichaam opslaat en de plaats waar het vet wordt opgeslagen, wordt geregeld door hormonen. Ben je slank gebouwd, maar heb je last van een buikje? Of beschik je over een slanke taille, maar heb je bredere heupen en wordt het vet opgeslagen in je bovenbenen? Dit zijn allemaal tekenen van een disbalans in je hormonen. 

Je kunt stellen dat de vetopslag in je lichaam geheel hormonaal is bepaald. Door middel van de juiste voeding en bepaalde trainingen, heb je invloed op de locatie van vetopslag in je lichaam. 

De Personal Hormonal Profiling is specifiek gericht op het beïnvloeden van je hormoonhuishouding. Deze speciale en unieke methode zorgt ervoor dat vet op bepaalde plekken vermindert en dat je vitaler in het leven zal staan. 

“Eerder kon ik maar 1 afspraak per dag in plannen, meerdere afspraken vond ik lastig en had geen zin. Gisteren 3 afspraken gehad en het ging super! Vol energie” 

Marcia

“Mijn 21 dagen zit erop. Voel mij weer fit heb meer energie en ben afgevallen. 21 daagse is goed vol te houden thx”

Mark

“Ik voel me fitter en dat voelt goed! Merk ook dat ik wat droger word”

Petra

Ja, ik schrijf mij in voor het 21 dagen programma!