Hoe werkt het 21 dagen programma?


21 dagen programma

Hoe werkt het 21 dagen programma?

Meld je eenvoudig aan voor het 21 dagen programma. Bij aanmelding ontvang je binnen 24 uur een e-mail waarin alle stappen van het programma worden doorlopen. Het aanpassen van je voedingsschema, het veranderen van je leefstijl en het uitvoeren van trainingen, wordt hier allemaal in besproken. 

Wat zijn de voordelen van het 21 dagen programma? 

Deelnemen aan het 21 dagen programma biedt veel voordelen. Naast het feit dat je zeker resultaten zult boeken, krijg je ook een trainingsschema dat ervoor zorgt dat je op de juiste manier traint. Door op een goede manier te trainen, boek je betere resultaten. 

Gewicht verliezen/aankomen of je gelukkiger voelen? Meld je aan voor het 21 dagen programma

Met het 21 dagen programma boek je de beste resultaten. Door te achterhalen wat een hormonale disbalans veroorzaakt, kun je resultaatgericht te werk gaan. Het verliezen of aankomen van gewicht gaat eenvoudiger en ook zul je eindelijk resultaten zien van al dat trainen in de sportschool. 

Klinkt dit als muziek in je oren? Wacht niet langer en meld je eenvoudig aan voor het programma. Met één druk op de knop, ontvang je binnen 24 uur een e-mail in jouw mailbox en geniet jij straks van alle behaalde resultaten. 

De kosten voor het 21 dagen programma is €198.

Dit is incl. coaching via Whatsapp, supplementen Matchathee, Fundazymes, Omega 3 visolie en een Multivitamine.

Begeleiding tijdens het trainen is meerprijs (excl. reiskosten buiten Lelystad)

Hoe werkt het 90 dagen programma?

Na de 21 dagen programma heb je een fundament van een gezond lichaam. Wil je nog meer doelen bereiken, dan kun je ervoor kiezen om een protocol te laten maken die volledig is afgestemd op jouw hormonale disbalans. Hoe dit werkt? Je meldt je aan voor de persoonlijk opgestelde protocol. De PHP hormooncoach doet op 12 verschillende plekken een huidplooimeting. Bij een huidplooimeting wordt er gekeken naar de dikte van je huidplooi. Vervolgens wordt er gekeken naar de verhoudingen tussen de verschillende huidplooien. Hierdoor kan er een goed beeld worden gevormd van de hormonale disbalans die zich in jouw lichaam bevindt. 

De meting geeft weer welk hormoon er precies zorgt voor disbalans. De klachten die jij ondervindt, kunnen hierdoor eenvoudiger worden verklaard. Daarnaast dien je een vragenlijst in te vullen waardoor er een persoonlijk protocol voor je kan worden opgesteld. 

Na circa vier tot zes weken wordt het opmeten van de huidplooien opnieuw gedaan. Vaak zijn er namelijk al veranderingen zichtbaar. Het is daarom van belang dat het protocol wordt aangepast. Op deze manier worden de nodige resultaten nog beter behaald. 

Je kunt ook gebruikmaken van je eigen online account. Hierin vind je alles terug wat je nodig hebt. Daarnaast ontvang je een supplementen schema. Dit is een overzicht waarin alle supplementen staan die je nodig hebt om de beste resultaten te behalen. 

Het persoonlijk opgestelde protocol, de informatieve e-mail, de trainingsschema’s en het supplementenschema zorgen ervoor dat jij doelgericht aan de slag kunt. 

De kosten voor het 90 dagen programma is €345.

Dit is incl. coaching via Whatsapp, huidplooimetingen. Excl. supplementen.

Ja, ik schrijf mij in voor de 21 dagen programma!