~ Massage een boost voor je gezondheid en welzijn!~


De functie van De Massage Expert is om pijn en spierspanning te verlichten door middel van massagetechnieken en -behandelingen. De Massage Expert kan helpen bij het verbeteren van de bewegingsvrijheid, verminderen van stress en verhoging van de bloedcirculatie en energie. 

De specifieke taken van De Massage Expert kunnen variëren, afhankelijk van hun specialisatie en werkomgeving, maar kunnen onder andere de klachten van een cliënt beoordelen, het ontwikkelen van een behandelplan, het uitvoeren van massages en het geven van aanbevelingen voor verdere zorg. 

Het is belangrijk om te onthouden dat De Massage Expert geen medische diagnose vaststelt maar zal een cliënt doorverwijzen met andere gezondheidswerkers, zoals artsen of fysiotherapeuten.

Marcel geeft sportmassage en fusion massage voor de ontspanning. Fusion massage is een mix van verschillende massage technieken, Swedish-, Hawaiian Lomilomi-, Sport-, Deep-Tissue-, Hot stone Massage etc.

Marcel, De Massage Expert

Marcel De Massage Exepert

“Je bent de beste masseur die ik ooit heb gehad. Heb altijd het gevoel dat ik op mini vakantie ben geweest als ik bij jou vandaan kom dankjewel!..”

Marielle

Na twee behandelingen/massages heb ik er helemaal geen last meer van gehad. Ik ben ontzettend tevreden!

— Nyah

Super goede masseur! Hij weet mijn knopen goed weg te masseren. Losmaken van vastzittende spieren doet hij goed en een ontspannende massage is ook heerlijk rustgevend.

Elaisa

Algemene voorwaarden

De kosten per behandeling zijn inclusief BTW en dienen ter plaatse met een betaalverzoek te worden voldaan (er is geen mogelijkheid tot betalen met pin).

Afspraken dienen uiterlijk 24 uur van tevoren geannuleerd te worden.

Afspraken welke niet of te laat worden geannuleerd zullen in rekening worden gebracht.

Voor de diensten d.m.v. een factuur, graag de betaling binnen 14 dagen na factuurdatum onder vermelding van factuurnummer en klantnummer. Na het verstrijken van deze termijn treedt verzuim in en staat het De Massage Expert vrij om zonder nadere ingebrekestelling incassomaatregelen te nemen. Naast de declaratie zal ook wettelijke rente worden gevorderd.

Alle met de incasso gedeclareerde bedragen gemoeide kosten, waarvan ook buitenrechtelijke kosten, komen ten laste van de cliënt.

De activiteiten van de De Massage Expert valt onder overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

De Massage Expert .com is een onderdeel van De Blessure Specialist .com

Ja, graag ik wil een massage!

Maak meteen een afspraak

Whatsapp of bel naar 0647009256

BLOGS

De Massage Expert .com is een onderdeel van De Blessure Specialist .com

ADRES

De Massage Expert:

Botter 39-07

Lelystad

OPENINGSTIJDEN

Ma-Di-Wo-Do-Vrij-Za-Zo:

Op afspraak

.

MAAK EEN AFSPRAAK

Whatsapp of bel: 0647009256

KVK-nummer 65631803