Skip to main content
De blessure specialist

Mijn drijfveer is om mensen te helpen en hen te ondersteunen bij het herstellen van hun blessures. Ik vind het geweldig om mijn cliënten van hun blessures af te helpen en hen te helpen om hun lichaam weer “normaal” te laten functioneren.

Als De Blessure Specialist ben ik verantwoordelijk voor het diagnosticeren, behandelen en revalideren van mijn cliënten met blessures, meestal gerelateerd aan het bewegingsapparaat, zoals spieren, botten en gewrichten. Mijn doel is om cliënten te helpen herstellen van blessures en hun functie en mobiliteit te verbeteren, zodat de cliënten hun dagelijkse activiteiten kunnen hervatten en terugkeren naar hun sport of werk.

Wat mij onderscheidt van anderen is mijn persoonlijke benadering. Ik behandel mijn cliënten met respect, vertrouwen en met vriendelijkheid. Ik geloof dat het belangrijk is om een goede relatie op te bouwen met mijn cliënten, zodat ik hen op de best mogelijke manier kan helpen.

De Blessure Specialist .com - Marcel
Foto: Framerates.nl

Ik behandel blessures met direct resultaat.

Marcel, De Blessure Specialist

Waarom behandelingen door De Blessure Specialist

Mijn klanten (cliënten) zijn mensen die gezondheid niet als een luxe beschouwen, maar als een investering in hun toekomst. Ze variëren van jong tot oud en erkennen het belang van welzijn in hun dagelijks leven. Ze zijn bereid om mijn tarief te betalen voor 3 tot 8 effectieve behandelingen, omdat ze begrijpen dat gezondheid de basis is voor al hun activiteiten.

Onder deze groep vallen ook ondernemers die streven naar optimale gezondheid voor maximale prestaties. Ze leiden vaak een hectisch leven, maar beseffen dat hun gezondheid cruciaal is om hun bedrijven succesvol te runnen. Ze zijn op zoek naar oplossingen die hen helpen hun optimale gezondheid te behouden, zodat ze kunnen blijven presteren op het hoogste niveau.

Daarnaast zijn mijn cliënten ook individuen die ontevreden zijn met traditionele therapieën en nog steeds worstelen met hun klachten. Ze zijn op zoek naar alternatieve en effectieve behandelingen om hun kwaliteit van leven te verbeteren.

Waarom kiezen voor mijn behandelingen? Omdat ik begrijp dat elke persoon uniek is en pas ik mijn benadering daarop aan. Mijn doel is om je te helpen een gezonder en meer voldoening gevend leven te leiden, ongeacht je leeftijd of beroep. Jouw welzijn is mijn prioriteit. Kies voor De Blessure Specialist, investeer in je gezondheid en leef het leven dat jij verdient.

“Welke blessure dan ook, ik kan je helpen”

Kan ik ook jou van dienst zijn?

Waarom De Blessure Specialist

“Mijn nek voelt stukken beter dankjewel , volgens mij was ik nog nooit zo goed behandeld, echt topper ben je”

Joanna

“Ik kan het goed merken. De spieren voelen soepeler en ik kan me iets beter bewegen Nogmaals bedankt”

— Robin

“Al een aantal jaren had ik last van een onrustig been. Marcel heeft hem stevig onder handen genomen en ik heb geen last meer. Ook spoorde hij nog andere blokkades op die hij meenam in zijn behandeling en zo heeft verholpen.”

— Marianne

Algemene voorwaarden

De kosten per behandeling zijn inclusief BTW en dienen ter plaatse met een betaalverzoek te worden voldaan (er is geen mogelijkheid tot betalen met pin). De Blessure Specialist is NIET aangesloten bij een zorgverzekeraar.

Afspraken dienen uiterlijk 24 uur van tevoren geannuleerd te worden.

Afspraken welke niet of te laat worden geannuleerd zullen in rekening worden gebracht.

Voor de diensten d.m.v. een factuur, graag de betaling binnen 14 dagen na factuurdatum onder vermelding van factuurnummer en klantnummer. Na het verstrijken van deze termijn treedt verzuim in en staat het De Blessure Specialist vrij om zonder nadere ingebrekestelling incassomaatregelen te nemen. Naast de declaratie zal ook wettelijke rente worden gevorderd.

Alle met de incasso gedeclareerde bedragen gemoeide kosten, waarvan ook buitenrechtelijke kosten, komen ten laste van de cliënt.

De activiteiten van de De Blessure Specialist valt onder overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Maak meteen een afspraak

Whatsapp of bel naar 0647009256

BLOGS

ADRES

De Blessure Specialist:

Botter 39-07

Lelystad

OPENINGSTIJDEN

Ma-Di-Wo-Do-Vrij-Za-Zo:

Op afspraak

.

MAAK EEN AFSPRAAK

Whatsapp of bel: 0647009256

KVK-nummer 65631803

© byEmtee 2023