Skip to main content

Fundamentals is een Nederlands bedrijf dat hoogwaardige supplementen produceert en verkoopt. Als een gecertificeerde PHP-behandelaar, ben ik een reseller van Fundamentals-supplementen.

Het Fundament is ‘KWALITEIT’ !

Het grote aanbod aan supplementen maakt het voor consumenten moeilijk om te kiezen. In tegenstelling tot veel andere merken heeft Fundamentals geen honderden soorten supplementen. Ze hebben daarentegen een compacte productlijn ontwikkeld die goed kan worden gecombineerd met andere supplementen van Fundamentals. Fundamentals stelt kwaliteit boven prijs en controleren het hele productieproces, inclusief sourcing en samenwerking met top-Nederlandse producenten voor constante kwaliteit en zuiverheid.

Fundamentals controleren alle grondstoffen volgens Nederlandse en Europese wetgeving, terwijl Amerikaanse producenten vaak niet op de hoogte zijn van Europese regels. Zij houden de effecten van Fundamentals supplementen voortdurend in de gaten en kunnen snel aanpassingen maken volgens de nieuwste technologieën voor maximale resultaten.

Bij Fundamentals staat de werking centraal

Bij Fundamentals is effectiviteit essentieel. Zij bepalen het doel van elk product en selecteren de juiste ingrediënten nauwkeurig. Fundamentals assortiment bevat hoogwaardige mineralen en kruiden, waarbij zij de variabiliteit van kruiden continu controleren. Ze gebruiken kostbare processen om de effectieve stoffen te meten, een onderscheidend kenmerk van Fundamentals. Fundamentals producten bevatten synergetische hele ingrediënten die exclusief voor hun zijn ontwikkeld en alleen bij hun verkrijgbaar zijn.

De basis supplementen van het 21 dagen programma

Bij het kopen van supplementen is het cruciaal om zowel op de ingrediënten als het productieproces te letten. Fundamentals garandeert kwaliteit boven kosten, wat de consument verzekert van de juiste keuzes.

Klik op de foto’s voor gedetailleerde productbeschrijvingen van de onderstaande basissupplementen van het 21-daagse programma:

Multivitaminen

Fundazymes